29/3/13

15 μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΩΡΑΪΤΗ 

15 μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές...
Με ευθύνη και  αυτοσεβασμό σας ανακοινώνουμε ότι επειδή έχουμε αποφασίσει να μην γίνουμε άλλοθι του συστήματος, καθώς δεν εισακουστήκαμε από τους χαρτογιακάδες του δημοτικού συμβουλίου, στο να προσφέρει ο Δήμος Ηλιούπολης 1 εκατ. ευρώ από τα 42 εκατ. του ετήσιου προϋπολογισμού σε άνεργους δημότες και ευπαθείς ομάδες, θα προχωρήσουμε αυτόνομα στο μέτρο των δυνατοτήτων μας στην προώθηση αυτής της αναγκαιότητας. 
Δίχως αλληλοβοήθεια σε αυτήν την δύσκολη περίοδο ο ανθρωπισμός μας είναι κενό γράμμα!!
Για μας δεν είναι ανεπαρκής μόνο ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, δεν είναι υπόλογοι για το παρελθόν οι πρώην δήμαρχοι, δεν είναι καριερίστες οι κομματικοί επικεφαλής των παρατάξεων της πόλης, είναι όλος ο ηγετικός κύκλος των παλαιοκομματικών που μας ταλαιπωρούν τουλάχιστον τα τελευταία 20 χρόνια.
Δεν συζητούμε μαζί τους, δεν έχουμε καμία πολιτική συγγένεια με τα συμφέροντα που υπηρετούν. Δεν είμαστε με το σύστημα και δεν έχουμε, ούτε θα αποκτήσουμε, εταιρική σχέση μαζί του.
Θα πορευτούμε δυναμικά και αυτόνομα και θα πράξουμε το  καθήκον μας.
Για μας δεν υπάρχει αριστερά - δεν υπάρχει δεξιά - δεν υπάρχουν παρατάξεις! Υπάρχει μόνο η Ηλιούπολη!
Το να απαξιωθούν σήμερα, με την στάση μας και αύριο με την ψήφο μας, οι καθεστηκυίες δυνάμεις και οι μηχανισμοί τους στην πόλη μας, σε μια πατρίδα που αλλάζει,  επείγει όσο ποτέ άλλοτε.


Δημήτρης Μωραΐτης
"Δημοτική Ανατροπή ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ" για την Ηλιούπολη