20/10/13

“Κύριοι μην φάτε… έχουμε γλάρο!!!”



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δυστυχώς ο κ. Αναγνώστου και ο κ. Βαλασόπουλος (πρώην και νυν δήμαρχοι Ηλιούπολης), έχουν επιδοθεί σε ένα κυνήγι εντυπωσιασμού για το ποιος έχει κάνει τα περισσότερα έργα στην Ηλιούπολη, λες και το θέμα είναι ποσοτικό και όχι ποιοτικό, ώστε να υπνωτίσουν τον Ηλιουπολίτη και να υφαρπάξουν ξανά την ψήφο του, εν όψη των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.
Κύριοι μην φάτε… έχουμε γλάρο!!!
Αυτό όμως που μας προκάλεσε  έκπληξη από αυτόν τον πόλεμο ανακοινώσεων, είναι ότι ο Δήμαρχος Ηλιούπολης δήλωσε πως διαθέτει 4 εκατ. πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ για κοινωνικές παροχές ετησίως!!.
Αλήθεια, ο κύριος Δήμαρχος μας κάνει πλάκα;;
Που πηγαίνουν αυτά τα λεφτά;;;
Αν ισχύει το παραπάνω ποσόν, ο δημότης της Ηλιούπολης αυτόματα αναρωτιέται που πάνε τόσα χρήματα και ποιοι είναι τελικά οι αποδέκτες.
Βέβαια, ο κ. Βαλασόπουλος δεν τόλμησε ποτέ να αναφέρει αναλυτικά που πηγαίνουν αυτά τα χρήματα που ισχυρίζεται ότι δίνει.
Κύριε Δήμαρχε, εδώ και πολύ καιρό ο Δημήτρης Μωραΐτης σας έχει κάνει μια πρόταση αλλά αδιαφορείτε. 
Έχει αναφέρει πως, αν η δημοτική αρχή ήθελε πραγματικά να κάνει κοινωνικό έργο στην πόλη και να βοηθήσει τους νεόπτωχους δημότες, οφείλει να διαθέσει 2 εκατ. ευρώ από τον ετήσιο προϋπολογισμό (λιγότερο από τα μισά που εσείς διάθετε όπως λέτε - αλήθεια η αριστερή αντιπολίτευση του δημοτικού συμβουλίου υπάρχει;;) και έτσι θα ανακούφιζε τους αδύναμους συμπολίτες μας.
Κύριε Δήμαρχε της πόλης μας, ειλικρινά λυπούμαστε που, εκτός του ότι είστε ανίκανος να γεννήσετε εφαρμόσιμες ιδέες για την Ηλιούπολη, αγνοείτε ιδέες που σας έρχονται έτοιμες σερβιρισμένες στο πιάτο.
Ωστόσο, σας έχουν μείνει λιγότερο από 200 ημέρες στο τιμόνι της πόλης και ο δήμος λειτουργεί με τον αυτόματο πιλότο.
Ο δημότης της Ηλιούπολης ελπίζουμε να σας κατεβάσει άγαρμπα από την θέση του οδηγού, αφού δεν έχετε λόγο ύπαρξης…



Γραφείο Τύπου
“Δημοτική Ανατροπή ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ”
για την Ηλιούπολη