5/3/19

Δήλωση Δ. Μωραΐτη για συνεχείς ύβρεις που δέχεται




 Ο επικ. της ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ για την Ηλιούπολη Δημήτριος Μωραΐτης ,  εξέδωσε ανακοίνωση  σχετικά με τιςαήθεις συκοφαντικές, προσβλητικές  επιθέσεις προς το πρόσωπο του από τον συνδυασμό  ΄΄Σύνεργοι Ηλιούπολης’’ και συγκεκριμένα από τον    υποψήφιο δήμαρχο  Αποστόλη Στασινόπουλοκαι τον στενό συνεργάτη του  και υποψ δημοτικό σύμβουλο Π. Δριμηλή

 Η ανακοίνωση έχει ως εξής.

Με εύλογη απορία παρακολουθώ  μέσα από τα τοπικά  social, τους ΄΄Συνεργούς Ηλιούπολης,΄΄  να επιδίδονται σε φραστικό, γεμάτο χυδαιότητα παραλήρημα προς το πρόσωπο μου,(δεν είναι οι μόνοι),  που θυμίζει άλλες εποχές... ενώ, οι ίδιοι θέλουν να κομίσουν το νέο στη πόλη!
 Εμείς  δεν θα χρησιμοποιήσουμε τον ποινικό και  αστικό κώδικα.  Δεν θα κάνουμε καμία έγκληση στην αστική δικαιοσύνη καθώς, επιθυμούμε και θέλουμε η πολιτική αντιπαράθεση(διαφωνούμε βέβαια, πολιτικά  σε όλα με τους αντιεξουσιαστές ΄΄Συνεργούς Ηλιούπολης΄΄,  να επικεντρωθεί στον πολιτικό λόγο.

Οι δημότες της Ηλιούπολης, θα έχουν το χρόνο  να κρίνουν προγράμματα, οράματα και  ως τελικός αποδεκτής και κριτής  να αποφασίσουν  στις  προσεχείς δημοτικές ποιοι θα τους εκπροσωπούν στο  νέο δημοτικό συμβούλιο.