9/7/18

Ασταμάτητος σε προτάσεις ο Δημήτρης Μωραΐτης!

Μια πρωτοποριακή πρόταση για τα δεδομένα της πόλης μας  προτείνει ο επικ. της ''ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ'' Δημήτριος Μωραΐτης, στους αρμόδιους τοπικούς φορείς  εν όψη του  φετινού καλοκαιριού.
 Ένα concept που θα λαμβάνει χώρα κάθε Σάββατο από νωρίς το πρωί  και θα τελειώνει αργά τις βραδινές ώρες  κατά την διάρκεια του καλοκαιριού και θα παρέχεται δωρεάν στους κατοίκους της.
 Η λεωφόρος Ειρήνης,  θα μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πεζόδρομο-πάρκο  δίνοντας ζωή και ζωντάνια στην πόλη μας, όπου θα γίνονται διάφορες δράσεις όπως,  συναυλίες από μαθητικά συγκροτήματα, μουσικές, χορό,  διαδραστικα παιχνίδια, διαλέξεις, επιμορφωτικά, σεμινάρια,  εκθέσεις, θέατρο σκιών και κλόουν,  τουρνουά επιτραπέζιων παιχνιδιών, σκάκι και  μπριζ, βιβλιο-αναγνώσεις και όλα αυτά, ταυτόχρονα ώστε, να δημιουργείται η αίσθηση μιας ζωντανής και δραστήριας πόλης, όπου οι κάτοικοι της  θα είναι σε ένα συνεχόμενο δημιουργικό και ψυχαγωγικό  οργασμό, με στόχο  να ξεφύγουμε από την μίζερη πραγματικότητα στην οποία  έχουμε περιέλθει.
 Σκοπός της πρότασης όπως αναφέρει ο Δημήτρης Μωραΐτης , είναι οι κάτοικοι της πόλης μας, αλλά και οι επισκέπτες της, να παραμένουν στην πόλη να κάνουν τις αγορές και τα ψώνια τους  από τα τοπικά καταστήματα,  ενώ παράλληλα να μπορούν  να ψυχαγωγούνται, να διασκεδάζουν, και να επιμορφωνονται, εντελώς δωρεάν.

Ο κ. Μωραΐτης  τόνιζε  πως  ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, δεν πρέπει και δεν μπορεί, να είναι απλά διεκπερωτης  των υποθέσεων του Δήμου τούτες τις δύσκολες μέρες, αλλά μπροστάρης σε ιδέες, σκέψεις, δράσεις, για μια καλύτερη ποιότητα των κατοίκων αυτής της πόλης.